Tidlig på sommeren, når snøen smelter og vannføringen er høy, skyter vannet ut av fjellet med voldsom kraft.  Lyden av det buldrende vannet og det friske sprøytet som fyller luften, legger til opplevelsen av å være midt i naturens voldsomhet og skjønnhet.

Like i nærheten av Gorsabrua finner man restene av den gamle kraftstasjonen. Et  flott sted å sette seg ned mens man nyter naturen og lager mat over bål.

Kanelsnurr over en skiferstein på bålet. Turvarianen er å ta med ferdig pizzadeig i sekken. Strø et generøst lag med kanel og sukker på deigen, rull den forsiktig sammen til en lang rull, og skjær den deretter i mindre biter. Legg kanelsnurrene forsiktig på den oppvarmede skiferplaten over bålet. Steke de til de er gylne og gjennomstekte. Deretter kan du glede deg over de ferske og duftende kanelsnurrene som er stekt med kjærlighet over bålet. En herlig og smakfull godbit på tur!