Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktiviteter & Opplevelser

Opplev det beste av den arktiske naturen, den unike lokale kulturen og gjestfriheten til det nordnorske folket.
IMG_2435

Vilt, vakkert og spennende

Gorsajuvet er virkelig spektakulært og har en overveldende effekt på alle som besøker det. Med en 140 meter høy foss som skyter ut av fjellet, helt inntil brua, er opplevelsen både imponerende og spennende

IMG_3483

Nattlig utflukt til kystfortet

Opplev den fantastiske utsikten fra ruinene av de gamle kanonstillingene. Fra Spåkenes kan man ta inn den vidstrakte utsikten over storhavet, med Nord-Fugeløy som et synlige landemerke i horisonten.

Dalberget på tur ved varden

Dagsturhytta på Dalberget

Dagsturhytta på Dalberget er et populært turmål som kan nås på noen få timers vandring på ettermiddagen. Hytta ligger vakkert til og byr på en flott naturopplevelse, uavhengig av værforholdene.

Ro nordlandsbåt_1280x720

Fotosafari i en klassisk nordlandsbåt

Opplev en spennende fotosafari i en ekte nordlandsbåt og fang øyeblikkene uten behov for filter eller photoshop. Utforsk den vakre naturen, de imponerende Lyngsalpene og dyrelivet. Del de fantastiske bildene med verden og la dem tale for seg selv.

IMG_2662

En smak av markens grøde

Geitrams er ikke bare vakker med sin karakteristiske farge, men den har også en fantastisk smak. Når geitrams er i sesong, benytter vi den til å lage deilige safter som både er fargerike og smakfulle.

Prekevere fisk 2

Tilbered maten din i friluft

Ta med deg fiskeutstyret og dra ut på fjorden for å fange din egen fisk. Når du har fått dagens fangst, kan du nyte måltidet i det idylliske naustmiljøet ved fjæra. Her kan du lage deilige retter med fersk fisk og la deg inspirere av den vakre naturen rundt deg.

P1000902

Landets best bevarte handlessted

Havnnes er kjent som landets best bevarte handlessted, og vi inviterer deg til å bli med på en rundtur til dette historiske stedet. Utforsk de sjarmerende bygningene som har stått her i generasjoner og ta del i den rike historien som preger stedet.

Dramatisk midnattsol i skyene

Med orkesterplass til naturens drama

På Edmundgaard er du midt i værskillet mellom øst og vest for Lyngen. Nyt den unike opplevelsen av å være omringet av to ulike værsystemer. Utforsk landskapet og la deg fasinere av naturens skiftende humør

Bivrost tønner

En sterk smaksopplevelse

Bli med på en spennende og smaksrik opplevelse ved å delta på en guidet tur til verdens nordligste destilleri. Her vil du få muligheten til å oppleve essensen av arktiske råvarer gjennom syn, lukt og smak.
Blåisvannet renate

Blåisvatnet

Spektakulært i all slags vær.

Sjøørretfisker i fjæra

Jakten på havets dronning

Sjøørretfiske fra land er en ideell aktivitet på Edmundgaard.

Rotsund mot Havnes om natten

Fotosafari i sommernatta

Fang den arktiske naturen gjennom kameralinsen

Knølhval mot Koppangen

Hvalsafari

Med litt flaks kan du være heldig å oppleve knølhvalen helt inntil land på Edmundgaard. Knølhvalen er en imponerende skapning, den er kjent for å utføre spektakulære hopp over havoverflaten, ofte til stor glede for observatører

Bål med kaffekjele

Båling i fjæra

Båling i fjæra er en tradisjon som har dype røtter i kulturen til folkene her. Man sitter rundt bålet og nyter den vakre naturen, og deler historier og erfaringer med hverandre.

Edmundgaard - på solsiden av Lyngenfjorden
Lyngenfjordveien 613
Djupvik
9146 Olderdalen
Tlf: +47 911 55 095